If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес видях една черна 156-ца с Монтанска регистрация. Беше паркирана до пощенския в студентски град. Имаше лепенка Club Alfa Romeo на задния джам. Кой е колегата?
Преди половин час около 22 часа,сребърна 145-ца с клубен стикери и детелинка. Бургаска А7036/за номера импровизирам/,по Ботевградско шосе,полафихме с момчето и кой от къде е .
Поздрави.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа...
Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа...
Най-вероятно е Васко/Васил Петров/ стига да е станал толкова рано
Не знам дали цвета е оригинален на тая кола но е уникален - единствената друга кола с такъв цвят която съм виждал беше една Брера в Милано (та затова си мисля, че може и да си е някакъв алфа-цвят)...
Черна 159 с бели джанти пред Съдебната палата в Плевен. Предполагам, че е на alfgeorgi.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз съм бил ама не съм забелязал Алфа (спал съм май). Благодаря за хваленето ми.Фабричен е цвята мисля че се води Френско Синьо
Днес в Кайлъка(Плевен),около 16.45 сиво-зеленикава 156 се гонеше с едни мотори покрай гъбарниците в посока от язовира към града.Колегата,ако го чете това,да знае че такива пушеци хвърля,че на фронта може да прави димна завеса.Познаваше се само,че е дизел,щото пушеше черно и миришеше на сурова нафта.Задницата не се виждаше,да не говорим за номера и надписи.
Днес на Гоце Делчев ми свирна черна 145-ца, но не разбрах кой е. Да си признае! Също на светофара под моста на влюбените до мен спря много лъскава 145-ца (да не би да е същия човек?). А пък един бърз син леген взе "спортно" завоя от пазара Иван Вазов и България. Рапорт даден!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment