Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес видях една черна 156-ца с Монтанска регистрация. Беше паркирана до пощенския в студентски град. Имаше лепенка Club Alfa Romeo на задния джам. Кой е колегата?
    Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
      Днес mitaka_cs забелязан с Ланчиата пред 12 блок на ТУ
      Днес също.
      А колегата Az4o към 11:20 мина пред ректората.
      sigpic

Comment

• Преди половин час около 22 часа,сребърна 145-ца с клубен стикери и детелинка. Бургаска А7036/за номера импровизирам/,по Ботевградско шосе,полафихме с момчето и кой от къде е .
        Поздрави.
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
            Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа...
            Най-вероятно е Васко/Васил Петров/ стига да е станал толкова рано
            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
            sigpic
            http://vbox7.com/play:884c5234
            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

• Не знам дали цвета е оригинален на тая кола но е уникален - единствената друга кола с такъв цвят която съм виждал беше една Брера в Милано (та затова си мисля, че може и да си е някакъв алфа-цвят)...

Comment

• Черна 159 с бели джанти пред Съдебната палата в Плевен. Предполагам, че е на alfgeorgi.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа...
                  Аз съм бил ама не съм забелязал Алфа (спал съм май). Благодаря за хваленето ми.Фабричен е цвята мисля че се води Френско Синьо
                  Last edited by Васил Петров; d.m.y г., 19:16.
                  Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

• Не си забелязал алфа защото аз не бях с алфа Точно затова и не ти свирнах, викам докато се разберем защо ти свиркам ще стане снощи

Comment

• Пред агенция митници често виждам една сребриста 156 СА8701НН.
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Днес, в Зарата, около 14.00, не знам къде точно, щото не познавам града - лъскава, черна 156 СТ 9098 .., май беше...
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Днес в Кайлъка(Плевен),около 16.45 сиво-зеленикава 156 се гонеше с едни мотори покрай гъбарниците в посока от язовира към града.Колегата,ако го чете това,да знае че такива пушеци хвърля,че на фронта може да прави димна завеса.Познаваше се само,че е дизел,щото пушеше черно и миришеше на сурова нафта.Задницата не се виждаше,да не говорим за номера и надписи.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Днес на Гоце Делчев ми свирна черна 145-ца, но не разбрах кой е. Да си признае! Също на светофара под моста на влюбените до мен спря много лъскава 145-ца (да не би да е същия човек?). А пък един бърз син леген взе "спортно" завоя от пазара Иван Вазов и България. Рапорт даден!
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от la squadra azzurra Покажи съобщение
                              Днес, в Зарата, около 14.00, не знам къде точно, щото не познавам града - лъскава, черна 156 СТ 9098 .., май беше...
                              На светофара на 3-та поликлиника
                              Аз бях
                              п.с. А ти със сивата 156 ли беше?
                              Last edited by kokless; d.m.y г., 20:50.

Comment

• около 21:20-30 часа на омв-то на 202-ра черна 159-ка sporwagon и една червена 145-ца
                                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
                                X